Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Védelem kórokozók, penész, szagok esetén ózonnal

Átfogó védelem kórokozók, penész, szagok és élősködők ellen ózonnal


Megjelent:
mezolap.hu 2020.01.17

A higiénia nem játék! Számtalan probléma merül fel rendszeresen otthonunkban, tárolókban, pincékben, vagy épp gépjárművekben, amely megoldhatatlannak tűnik a hagyományos módszerekkel. A felbukkanó és tovább burjánzó vírusok, baktériumok, penész komoly betegségek forrása lehet. A kellemetlen szagok és bizonyos élősködők jelenlétének megszüntetése örök harcot jelent, ha nem a megfelelően lépünk fel ellene. Egy átfogó eljárásra van szükség, mely egyszerre teremt higiéniát, kellemes tiszta levegőt, és mindezt vegyszermentesen.

 

 


 

Milyen bosszúságoktól szabadulhatunk meg?

 

Nagyon sokan keresnek meg minket például, hogy a hőhíd miatt megjelenő penészt és a dohos szagot szeretnék eltüntetni, vagy épp a vírusos időszak után kívánnak mindent megtenni a kórokozó terjedésének megállítására. Gyakran felmerül még igényként a klímafertőtlenítés, cigaretta-, festék-, egyéb vegyszerszagok eltüntetése, élősködők megfékezése.

 

Rengeteg gond megoldása egy készülékkel, ez lehetséges?
 

A válasz: IGEN! Az ózonkezelés ma már világszinten elterjedt, széles körben alkalmazott eljárás. Bármely területen felveszi a harcot a kórokozókkal, kellemetlen szagokkal.

 

Miért olyan hatékony az ózonnal történő fertőtlenítés, penészmentesítés és szagtalanítás?
 

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni erejének. Gáz halmazállapotának köszönhetően a kezelni kívánt terület minden pontjába eljut. Behatol az elérhetetlen sarkokhoz, felületekhez és átjárja még a szőnyeg, matrac, kanapé szövetét is. Hatékony és komplex megoldás a levegőben és a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgomák elleni harcban.

 

Tényleg vegyszermentes a művelet?
 

Ez nem is lehet kérdés. Az ózon a természetben előforduló gáz, akár villámlás hatására is kialakul. Az ózongenerátor készülék ezen elv alapján a levegőben lévő oxigénből (O2-ből) állítja elő az ózont (O3-t) és egy körforgás jön létre a kezelés során. Az ózon molekulák igen rövid életűek és rendkívül reaktív képességgel rendelkeznek. Mindig találnak maguknak megkötni való szennyeződést, kórokozót, szagmolekulát. A találkozás pillanatában bekövetkezik az oxidáció, mely során az ózon visszaalakul oxigénné. Az alkalmazás végeztével nem marad más csak, tiszta, friss, fertőtlenített levegő. Nincs káros vegyszermaradvány!

Tehát az ózongenerátor készülékek lehetőséget nyújtanak arra, hogy az adott helyiség egészét időszakos, vegyszermentes kezelésnek vessük alá, amely gyors, hatékony és - körültekintő alkalmazás mellett - biztonságos módja a fertőtlenítésnek, szagtalanításnak. A kezelés utáni 30 perccel már elfoglalható a terület.

 

Melyik ózongenerátor nyújtja az adott problémára a legjobb megoldást?
 

Az OZONEGENERATOR készülékek 360 – 28000 mg/h ózonkoncentráció kibocsátására képesek. Különböző felhasználási területre más-más készülék alkalmazását ajánljuk, figyelembe véve a terület nagyságát, vagy az alkalmazás módját. Segítünk Önnek is a választásban!

 

A cikket írta: OZONEGENERATOR

2020.01.17.

Rendezés:
Nézet: