Barion Pixel
Kategóriák

Méhészeti Támogatás 2024

méhészeti támogatás


Hatályba lépett a KAP Méhészeti támogatási rendelet, melynek keretén belül jelentős támogatást tudsz igényelni ózongenerátor készülékre. A számlák teljesítése legkésőbb 2024. április 30. lehet!

A Nemzeti Programról itt olvashatsz: Bővebben >>
 

Az idő rövid, ne maradj le róla!
 

Megrendelés leadásakor ne felejts el beírni az adószámod és azért, hogy a számlán feltüntessük a gyári számot, a megjegyzésbe kérjük írd be, hogy MÉHÉSZETI TÁMOGATÁS!
 

Rendkívüli eredmények az ózon erejével!
 

ózongenerátor méhészetbe

 

Kifejezetten méhészetbe ajánljuk az alábbi nagyteljesítményű készülékeket:
 

Rendezés:

Még több típusú ózongenerátorért kattints ide:

Teljes ózongenerátor választék

 

Kérdésed van? Telefonon adnád le a megrendelést?

Hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat, segítünk!

 

kapcsolat 

kapcsolat  Kapcsolat

 

 

 

 

 


Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!