Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK Szállodákba, Apartmanokba, Panziókba ...

KERÜLD EL A NEGATÍV ÉRTÉKELÉSEKET és végezz a poratkákkal, kórokozókkal, penésszel, cigi szaggal ózongenerátor készülékkel! 

Ne jelentsen aggasztó problémát az ágyi poloska invázió megfékezése!

Vegyszermentes fertőtlenítő eljárás, az ózon drasztikus erejével:

50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően behatol az elérhetetlen felületekbe. Még a Matrac, függöny, szőnyeg, és kanapé szöveteit is átjárja. Egészítsd ki a takarítást ózongenerátor készülékkel és ne engedj teret az élősködőknek, vírusoknak, baktériumoknak...

Ne engedd, hogy a vendég ágyi poloska szuvenírekkel térjen haza! Kerüld el, hogy egy porallergiával küzdő vendég rohamot kapjon a poratkáktól! .... A szálláskereső portálokon egyből megjelennek a gyenge pontszámok!

Válaszd és hirdesd a szobák higiéniáját! 

Alábbi készüléket ajánljuk:

  • minden szálloda és apartman, panzió, vendégház, szállásadó vezetőjének, tulajdonosának, aki a technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségeket kihasználva, folyamatos higiéniát szeretne biztosítani. Akinek fontos, hogy a vendég elégedetten távozzon és a szálláshely hírnevét öregbítse.
     
  • sokat utazónak, aki nem biztos abban, hogy a kiválasztott szálláshely élősködő és kórokozó mentes.
Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>

 

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz partnerünknek és fejleszd céged olyan innovatív termékkel, amely rengeteg problémát old meg gyorsan és hatékonyan!