Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK Szállodákba, Apartmanokba, Éttermekbe...

KERÜLD EL A NEGATÍV ÉRTÉKELÉSEKET és végezz a kórokozókkal, penésszel, cigi szaggal, poratkákkal! Vesd be az ózongenerátor készüléket! Ne jelentsen aggasztó problémát az ágyi poloska invázió megfékezése!
 
 
       
 
 
Vegyszermentes fertőtlenítő eljárás, az ózon drasztikus erejével:
 
50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően behatol az elérhetetlen felületekbe. Még a Matrac, függöny, szőnyeg, és kanapé szöveteit is átjárja. Egészítsd ki a takarítást ózongenerátor készülékkel és ne engedj teret a vírusoknak, baktériumoknak, kellemetlen szagoknak, penésznek, élősködőknek...
 
 
 
 
Alábbi készüléket ajánljuk:
  • minden szálloda, apartman, panzió, vendégház, szállásadó, étterem vezetőjének, tulajdonosának, aki a technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségeket kihasználva, folyamatos higiéniát szeretne biztosítani. Akinek fontos, hogy a vendég elégedetten távozzon és a szálláshely, étterem hírnevét öregbítse.
  • sokat utazónak, aki nem biztos abban, hogy a kiválasztott szálláshely élősködő és kórokozó mentes.

 

                

Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>

 

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz partnerünknek és fejleszd céged olyan innovatív termékkel, amely rengeteg problémát old meg gyorsan és hatékonyan!