Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

ÓZONKEZELÉS A MEZŐGAZDASÁGBAN

 

 

Ózongenerátor készülékeink a növénytermesztésben és állattenyésztésben is hasznos megoldást jelentenek a vírusok, baktériumok, penészgombák, élősködők (pl: zsizsik, muslica, szú)  és kellemetlen szagok ellen. 

 

Az ózonos kezeléshez nem szükséges vegyszer, hiszen a készülék a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, amely semlegesíti a baktériumokat, a vírusokat, gombákat, más káros mikroorganizmusokat valamint a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. A kezelés végeztével nem marad más, csak tiszta, fertőtlenített levegő.

Vízfertőtlenítés? Tudunk rá megoldást! Az OZONEGENERATOR BlackPool készülékekhez tartozó gumicső és habkő segítségével lehetőség nyílik vizes tartályok, kisebb medencék, akváriumok fertőtlenítésére.

 

 

Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>

 

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz partnerünknek és fejleszd céged olyan innovatív termékkel, amely rengeteg problémát old meg gyorsan és hatékonyan!