Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK AUTÓBA, BUSZBA...

A gépjárművek higiéniai tisztítását legjobb évente legalább kétszer elvégezni, hiszen az elhanyagolt klímaberendezésekben könnyen elszaporodnak a káros mikroorganizmusok, amelyek számos kellemetlen tünetet okoznak. A felületes kárpittisztítás következtében a láthatatlan helyeken megtelepedő penész ugyancsak jelentős problémákat eredményez.

A biztonságos utazáshoz járulnak hozzá OZONEGENERATOR készülékeink, amelyek gyorsan és hatékonyan végzik feladatukat még az elérhetetlennek hitt helyeken is.
A klímaberendezés fertőtlenítése vegyszermenetesen történik, mivel az ózon semlegesíti a vírusokat, a baktériumokat és gombákat is. A kárpitba beivódott makacs szagok eltüntetése sem okoz többé gondot, az ózon lebontja azokat a molekulákat, amelyek mindezért felelősek.
Autód belső terének és klímájának szagtalanítására és fertőtlenítésére az alábbi készülékeinket ajánljuk, amelyek körültekintő használat mellett hosszútávon biztosítják a nyugodt utazást.

  

Rendezés:
Nézet: