Barion Pixel
Kategóriák
OUTLET - Ozonetech M30 ózongenerátor 30 000 mg/óra
153.900 Ft

OUTLET - Ozonetech M30 ózongenerátor 30 000 mg/óra

153.900 Ft
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Cikkszám: SAMP-OT-M30
Elérhetőség: Raktárról Azonnal

outlet termék

Kiállítási, bemutató mintadarab

Outlet ár: 153.900 Ft


Ózongeneráció készülék,
30 g/h, azaz 30000 mg/h ózonkibocsátással,
beépített ózonlappal
megközelítőleg 200 m2-hez,

► Leírás

Komplex eljárás az ózon erejével
 

Az ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását.  Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, majd az ózon a kezelési eljárás végeztével visszaalakul oxigénné.Egészítsd ki a megszokott takarítási folyamatot ózongenerátor alkalmazásával!
 


OUTLET - Ozonetech M30 ózongenerátor
 

Ózongenerátor készülék szobába, irodába, autóba... 

  • Megközelítőleg 200 m²-ig
  • 30 000 mg/óra ózonkibocsájtás teljesítmény
  • Beépített üzemóra számláló


 
 

Hogyan tudod megvásárolni a készüléket?
 

- Válaszd azt az INGYENES fizetési módot, amelyik neked a legkényelmesebb: UtánvételBankkártyás fizetés online vagy Banki átutalás előre. A fizetési módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.
 
- Válaszd azt az INGYENES szállítási módot, ahogy neked a legpraktikusabb: házhozszállítás GLS futárral vagy átvétel GLS csomagponton, automatában. A szállítási módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

 
 

Kosárba


 
Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!

► Paraméterek

Ózontermelés 30 000 milligramm/óra
Maximum 200 m²-ig használható
Tápfeszültség 230 Volt
Méretek (fogantyú nélkül) 30,5 cm 28,5 cm 19,5 cm
Súly 7,2 kg

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!