Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Csatolt dokumentumok

OUTLET - Ozonegenerator Cool 20 - mini ózongenerátor készülék

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: OG-N329-OUTLET
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2023. október 05.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: 2.000 Ft

outlet termék

Tökéletesen működő, pár alkalommal bekapcsolt, bemutató mintadarab, amelyen esetleg minimális külsérelmi nyom előfordulhat.

 

OZONEGENERATOR Cool 20


Hűtőbe vagy szekrénybe helyezhető mindössze kb 10 cm magas, kompakt, elemmel működő, 20 mg/h ózonkibocsátással rendelkező mini ózongenerátor a kellemetlen szagok ellen. 

 

► Leírás

OZONEGENERATOR Cool 20 mini ózongenerátor készülék

 

Kis méretének és elemes működésének is köszönhetően könnyen elhelyezheted a lakás bármely pontjába legyen az akár pl. a hűtőszekrényed vagy cipős szekrényed. 
 

Az ózon erejének köszönhetően a hűtőben az ételek tovább megőrizhetik frisseségüket, illetve elkerülhető vagy megszüntethető a kellemetlen "hűtőszag". Cipős szekrényekben is segíthet a kellemetlen szagok megszüntetésében.

Az ózon még az olyan helyekre is beférkőzik, amelyek nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását. Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, majd az ózon a kezelési eljárás végeztével visszaalakul oxigénné. Praktikus eljárás a hűtőben vagy szekrényekben kialakuló kellemetlen szagokkal szemben is.

 

Kosárba

 

 

 

 


Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!

► Paraméterek

áramellátás DC 6 V (4 db "C" elem)
áramfogyasztás 1 W
Aktív ózonkibocsátás 20 mg/h
Zajszint 35 dB
Termék mérete 130x81x113 mm
Termék súlya 305 g
Garancia 1 év

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban
| 0 / 5 csillag!
2018. 06. 26.
Tiszteletem
A Cool 20-as, és a Room 100 is érdekel(ne). Azt szeretném kérdezni, hogy e kettő típusba van-e valamilyen légfúvó kis ventillátorocska, vagy csak simán gravitációs az ózon áramlása? Bár ami elemes, arról nem feltételezem, de a konnektorba dughatóról talán.
Tíz évig használtam a fürdőszobában egy Cool 20-ashoz hasonló dobozkát, ami kiválóan fertőtlenítette a fogkeféket, borotvát,stb..
Jó lenne éjjel a fürdőszobát fertőtleníteni, nappal a szobámat...melyik alkalmas erre?

Köszönettel Mészáros Gábor