Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZETEKBE

Az orvosi rendelőkben és a váróhelyiségekben kiemelten fontos a higiénikus környezet fenntartása legyen az pl: háziorvosi rendelő, fogorvosi rendelő, kórházi kezelő szoba. Ehhez járul hozzá – az általános takarítás kiegészítéseként alkalmazott – rendszeres ózonos kezelés, amely a nehezen elérhető helyekre is akadálytalanul eljut. Gáz halmazállapotának köszönhetően azokat a felületeket is eléri, amiket a hagyományos vegyszerekkel nem lehet.

OZONEGENERATOR készülékeink amellett, hogy friss levegőt teremtenek, képesek a váróhelyiségekben terjedő baktériumok és vírusok semlegesítésére.

Az ózonos kezeléssel a tiszta és steril környezet biztosítása gyorsabban és hatékonyabban érhető el, mint a hagyományos, vegyszeres tisztítással. A helyiség levegőjének és az azzal érintkező felületek fertőtlenítése vegyszermentesen történik: a készülék az ózont a levegőből állítja elő, ami a folyamat végén visszaalakul oxigénné. Tehát nem kell tartani a vegyszermaradványoktól vagy a szúrós szagoktól.

Kegyetlen kórokozók az egészségügyi intézetekben - IME cikk >> 

 

  

Rendezés:
Nézet:
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz