Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

OZONEGENERATOR KONYHAI FELHASZNÁLÁSA

A konyhai higiénia az egyik legfontosabb az otthonunkban, hiszen itt készítjük és tároljuk ételeinket. A kamrában, hűtőben tartott alapanyagok, félkész és kész ételek frissességének megőrzése, az élelmiszerekkel érintkező felületek fertőtlenítése és a szagtalanítás kiemelt jelentőségű. 
Az ózonos kezelés gyors, hatékony és – körültekintő alkalmazás mellett – biztonságos módja a fertőtlenítésnek. 
Az ételek készítésével együtt járó szagok beivódhatnak a textilekbe és a tárolás során a berendezési tárgyakba is. Rendszeres ózonizálással mindez megakadályozható.  
A konyhai szemetes tipikus szagforrás és egyben rengeteg kórokozó melegágya. Az ózon nem elfedi, hanem megszünteti a kellemetlen szagokat, emellett elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat is. Az élelmiszerek pedig tovább maradnak frissek, mivel az ózon megakadályozza a penészgombák elszaporodását. 
Alábbi készülékeink praktikus megoldást jelentenek a vegyszermentes konyhai fertőtlenítésre és szagtalanításra.
Győződj meg róla Te is!

 

 
Rendezés:
Nézet:
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz