Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

OZONEGENERATOR - NAGYOBB TEREKHEZ

ÓZONKEZELÉS AZ IPARBAN, MEZŐGAZDASÁGBAN

 

Ipari felhasználásra, lakásfelújításhoz, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításhoz ajánljuk az alábbi OZONEGENERATOR készülékeinket, amelyek képesek a nagyobb helyiségek levegőjének környezetbarát módon történő tisztítására.

 

Ózongenerátor készülékeink a növénytermesztésben és állattenyésztésben is hasznos megoldást jelentenek a vírusok, baktériumok, gombák, egyéb kórokozók ellen. Az ózon hatása a méhészetekben a lépfertőtlenítésnél is már bizonyított.

   

 

Vízfertőtlenítés? Tudunk rá megoldást! Az OZONEGENERATOR BlackPool készülékekhez tartozó gumicső és habkő segítségével lehetőség nyílik vizes tartályok, kisebb medencék, akváriumok fertőtlenítésére.

 

Az ózonos kezeléshez nem szükséges vegyszer, hiszen a készülék a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, amely semlegesíti a baktériumokat, a vírusokat, gombákat, más káros mikroorganizmusokat valamint a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. A kezelés végeztével nem marad más, csak tiszta, fertőtlenített levegő.

 

 

 

Rendezés:
Nézet:
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz