Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Youtube videók

UV2CLEAN Uni38 UV-C germicid lámpa 38W - max 35 m2 helyiség kezelésére

Ár:
19.900 Ft
Cikkszám: UVC-AR-UNI-A-38W
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2023. október 05.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: Ingyenes

38 W-os UV-C ultraibolya fényű germicid lámpa ózonkibocsátás nélkül, maximum 35 m2-re.

Szobák, termek és egyéb helyiségek felületeinek kórokozó semlegesítésére és szagtalanítására az UV-C fény erejével. Dupla fénycsöves álló lámpa, amely az UV-C erejével kezeli a levegőt és a látható felületeket, ózongáz kibocsátása nélkül. 

 

Közvetlenül az importőrtől!

► Leírás

  

Kórokozók a szoba, iroda, közösségi tér gyakran használt felületein?

 


Napközben is szükséges a rendszeres és gyors fertőtlenítési eljárás alkalmazása, amit esetleg még bizonyítanod is kell?
 

Az orvosi rendelőben, szépségszalonban két páciens között csak pár perc telik el? Két tárgyalóban egymást követik a megbeszélések?
 
Ilyen és hasonló esetekre nyújthat számodra is megoldást az UV-C technológia.


 

    

 

Szabadulj meg akár percek alatt a levegőben terjengő és a látható felületeken megtapadt kórokozóktól!
 
  
Az UV-C képes a kórokozók akár 99,9%-át is elpusztítani. 
Az UV-C technológia 100%-ban vegyszermentes.

 

Ismerd meg az UV-C fény drasztikus fertőtlenítő erejét!

Az ibolyántúli, ultraibolya vagy ultraviola sugárzás (röviden UV-sugárzás) a látható fénynél (400-780 nanométer) kisebb, de a röntgensugárzásnál (0,01–100 nanométer) nagyobb hullámhosszúságú, a 180–400 nanométeres tartományba eső elektromágneses sugárzás. (Forrás: wikipedia)

Az ibolyántúli sugárzás legnagyobb természetes forrása a Nap, de más módon is keletkezhet, és mesterségesen is előállítható. Az UV-fényt az 1800-as évek végén fedezték fel, melynek négy típusát különbözteti meg a tudomány:

•    UV-A (315-400 nm) 
•    UV-B (280-315 nm) 
•    UV-C (200-280 nm) 
•    UV-vákuum (100-200 nm)

 

   

 

  

Az UV-C technológia 100%-ban vegyszermentes! Az UV-C fény az úgynevezett kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 200 és 280 nm (100 nm = 0,0001 mm) közti tartományban található. A 250 nm hullámhossz alatt működő UV-C lámpák ózongázt is bocsátanak ki, a körülöttük levő levegő kémiai szétbontásával. Így azok használata után szükséges a kezelt helyiséget szellőztetni is minimum fél órát. A 250 nm hullámhossz feletti készülékek azonban már nem termelnek ózongázt. (forrás: wikipedia.org)

 

Az UV2CLEAN készülékek 253,7 nm-es hullámhosszon működnek, melynek köszönhetően ózonkibocsátás nélkül, az UV-C fény erejével veszi fel a harcot a baktériumok, vírusok, gombák, szagok ellen a levegőben és a látható felületeken.

 

Az UV-C fény hatékony megoldás a gombák, baktériumok, vírusok ellen, ugyanis legnagyobb előnye, hogy nem tudnak a mikroorganizmusok ellenállóvá válni a kezelés ellen. Az UV-C sugárzás megfelelő alkalmazással elpusztítja a leggyakrabban előforduló vírusokat is, mint például a SARS, Influenza, vagy akár más vírusokat is (forrás: uvchungary.eu). 

   
 

 

Számos területen már bizonyította hatását

Manapság az UV-C fényt már az egészségügy számos területén használják az orvosi eszközök, munkaterületek és helyiségek levegőjének fertőtlenítésére. (forrás: nnk.gov.hu)

Az UV ereje bevethető az élelmiszeriparban is, hiszen hatékonyan kezeli a felületeket és a légtérben szálló mikróbákat. Az amerikai FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) jóváhagyta az UV-C fény használatát az élelmiszerek kezeléséhez is. (forrás: fda.gov)

Ezt a technológiát az már 1900-as évek elejétől alkalmazzák víztisztításra is. Érdekesség, hogy hazánkban több város, köztük Budapest ivóvizét is UV lámpákkal kezelik. (forrás: vizmuvek.hu)


 

Az UV2CLEAN készülékeket olyan területekre is javasoljuk, ahol rövid idő áll rendelkezésedre a látható felület- és a léghigiénia megteremtésére.

Egészítsd ki te is a megszokott takarítási eljárást az UV-C fény erejével!


 

Az UV2CLEAN Uni38 UV-C lámpa
 

A készülék működési hullámhossza a speciális 253,7 nm tehát:

tökéletesen ideális a hatékony fertőtlenítési folyamathoz
Fertőtlenítés, szagtalanítás, formaldehid semlegesítés az UV-C fény erejével

 +

időt spórolhatsz, hiszen nincs ózongáz termelés, 
így a kezelést követően nem kell várni az ózon lebomlására, illetve a szellőztetés sem szükséges
 
  ► 38W teljesítményével már 35 m2 helyiség kezelésére is alkalmas.

► Dupla fénycső

► Késleltetett indítás a fokozott biztonság érdekében: 
A kezelési idő beállítása után, 15 másodperce van elhagyni a helyiséget.

► Működési idő: maximum 60 perc

 
 

Mekkora a legnagyobb helyiség (szoba, iroda...), amelyben alkalmazni fogod az UV-C fény erejét?
 
 Válaszd ki a készüléket és a kezelés időtartamát:

 

 

A kezelési idő alatt a készülék azokat a látható felületeket kezeli, amelyeket a fény elér, tehát nem árnyékol be más tárgy, bútor. 
A fenti táblázatban szereplő adatok általános körülmények között általános kezelés céljából történő alkalmazás esetén érvényesek. 

  

 


 
 

 

Hogyan tudod megvásárolni a készüléket?

- Válaszd azt az INGYENES fizetési módot, amelyik neked a legkényelmesebb: Utánvétel, Bankkártyás fizetés online vagy Banki átutalás előre. A fizetési módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.
 
- Válaszd ki az INGYENES szállítási módot, ahogy neked a legpraktikusabb: házhozszállítás GLS futárral vagy átvétel GLS csomagponton vagy automatában. A szállítási módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.
   

Rendeld meg, használd rendszeresen, tapasztald meg, és ha mégsem válik be neked: élj a 30 napos elállás lehetőségével, és mi visszafizetjük az árát! 
Bruttó 15.000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás ingyenes. Ha rendelésed munkanap 14:00-ig adod le, a GLS futárszolgálat a következő munkanapra már ki is szállíthatja csomagod, vagy kérheted GLS automatába is, ahol bármikor átveheted.

   


   
   

 

 

 

További információra lenne szükséged az UV-C készülékről? Töltsd ki az űrlapot és hamarosan visszahívunk, segítünk Neked:

  

FIGYELEM!

Az UV-C sugárzás rendkívül hatékony, ha helyesen használják. Van azonban néhány korlátja:

► Csak a fény útjában lévő tárgyakat fertőtlenítheti, ezért néha több lámpára lehet szükség.

► Az UV-C lámpákból származó sugárzás az emberre (a szemre és a bőrre) nagyon káros, ezért a rendszereket úgy kell megtervezni, hogy minimalizálják az emberi expozíciót. A baktériumölő lámpákat csak megfelelő berendezésekhez és olyan zárt helységben szabad használni ahol üzemeltetés közben élőlény (ember, állat, növény) nem tartózkodik. Ügyelj, hogy a lámpa fénye ne világítsa meg a csupasz bőrt és ne nézzen a fényébe, ellenkező esetben az súlyos égési és látási sérüléseket okozhat! Tilos egy helyiségben tartózkodni a UV-c lámpával, ugyanis az UV-C visszaverődik és vakságot, szem égést, bőrégést és az így kialakuló égés bőrrákot okoz. Körültekintéssel eredményesen használható fertőtlenítésre, de ennek biztonsági követelményeit szigorúan be kell tartani.


► A baktériumölő lámpák élőlényekre káros UV-C sugárzást bocsájtanak ki, ezért TILOS ÁLTALÁNOS VILÁGÍTÁS CÉLJÁRA HASZNÁLNI! Balesetveszélyes és visszafordíthatatlan károsodást okoz az emberi szervezetben.

► Az UV-C kémiai hatása a nem UV álló anyagokkal szemben úgynevezett öregedést eredményez, ami hosszabb távon károsítja az anyagok kémiai szerkezetét. A műanyagokon, szigeteléseken, gumitömítéseken, illetve ezek felületén vagy festett felületén huzamosabb idő elteltével öregedés, elszíneződés vehető észre, elvesztik eredeti állapotukat, minőségüket.

► Érdemes figyelembe venni, hogy minél messzebb van a lámpától a kezelendő felület-terület annál kisebb hatékonysággal tudja azt fertőtleníteni.


► Az UV-C sugárzású lámpák használatakor be kell tartani a kezelési és használati útmutatásokat.

► Paraméterek

Felhasználási terület max. 40 m2
Teljesítmény 38 W
Fényhullám 200-250 nm (UV-C)
Időzítő 10-60 perc
Ózonkibocsátás nincs
Kezelés Időzítő és távirányító
Garancia 1 év

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban