Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

OZONEGENERATOR Home 360 TESZT

Kipróbáltuk az OZONEGENERATOR Home 360 készüléket is

6 fokozatú szobai légtisztító berendezés. Vegyszerek használata nélkül fertőtlenít. Helységek légtisztítására és ózonos fertőtlenítésére is alkalmas. Többszörös tisztító hatással rendelkezik: HEPA szűrővel és aktív szénszűrővel felszerelt, UV-fényt és ózont is kibocsájtó szobai légtisztító.

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljes száműzése már lehetséges az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes, friss, tavaszi eső illatot.

Jól látható az alábbi képen, hogy az Ozonegenerator Home 360 HEPA szűrő rendszere 3 hónap rendszeres üzemeltetés után. Minket teljesen meggyőzött, hogy mennyi kosztól, pollentől szabadított meg minket a készülék. 

 

Sajnos még a videós tesztünk nem készült el, de az igazi teszt úgyis az, amikor a puding eszi a próbát! Ezért javasoljuk neked is, hogy légy TE a tesztemberünk, hiszen 30 napos pénz visszafizetési garanciával veheted meg, tehát zéró rizikó. Nincs más dolgod mint kosárba tenni.

Rendezés:
Nézet: