Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Vidámság és jókedv mellett maximálisan higiénikus környezetben játszanak a gyerekek a Játékdzsungelben.

Tavaly májusában - a COVID járvány berobbanása után kicsivel - beszámoltunk arról, hogy a szegedi Játékdzsungel Játszóház OZONEGENERATOR készülékkel teremt teljes higiéniát. Jakucs László, a Játékdzsungel üzemeltetője, akkor elmondta, hogy a koronavírus járvány miatti korlátozások nem érintették jól a játszóházat, hiszen számos új intézkedést kellett bevezetniük. Csökkentett létszám, kevesebb zsúr és egy ideig be is kellett zárniuk. Ez az időszak nem volt móka és kacagás, de mindent megettek azért, hogy megfeleljenek az előírásoknak és biztonságos feltételek mellett játszhassanak a gyerekek a Játékdzsungelben. Ezen intézkedések mellett, kiemelt figyelmet kapott náluk a higiéniaA kihelyezett kézfertőtlenítők, kötelező maszkhasználat (szülőknek) és sűrű takarítás mellett, minden nap fertőtlenítik a helyiséget ózongenerátorral. 

Mióta ilyen kiemelt figyelmet fordítanak a fokozott higiéniára, eltelt egy év és most beszámoltak arról, hogy mi változott, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak és hogyan vészelték át az elmúlt évet:
 


   

Tapasztalataik egyértelműen rávilágítottak arra, hogy a magas fokú higiénia megléte ma már egyfajta hozzáadott értékké vált a turisztikai és közösségi helyek számára. A Játékdzsungel vezetői emellett szeretnék felhívni a vendéglátás és szórakoztatóipar vezetőinek a figyelmét a Játékdzsungelben alkalmazott higiéniai megoldásokra. 

   
 

„Számunkra nagyon fontos, hogy az ide látogatók biztonságban érezzék magukat, a szülők nyugodt szívvel engedjék ide játszani a gyermekeiket mindenféle szorongás és félelemérzet nélkül. Örülünk, hogy ezt a Játékdzsungelben biztosíthatjuk számukra. Ezúton is köszönjük az OZONEGENRATOR csapatának, hogy annak idején felhívták a figyelmünk a higiénia létfontosságára.” - Jakucs László
 

Rendezés:
Nézet: