Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Egyre több csabai rendelőben, boltban kívül tartják a vírusokat

Forrás: Beol.hu 2021.01.08. Nagy Szilvia 
 

A koronavírus-járvány a legtöbb ember életét felforgatta, terveit átírta, sőt sokak munkáját meg is nehezítette, vagy épp ellehetetlenítette. A kisvállalkozók, szolgáltatók közül egyre többen ruháznak be különféle levegőtisztító berendezésekre, melyek segítségével a betérők biztonságérzetének növelése, a vendégkör megtartása a cél.


  

 A piacon egyre több olyan berendezés kapható, amely különböző módszerekkel – ózonnal, szénszűrővel, UV-fény segítségével – csökkenti, elpusztítja a mikroorganizmusokat, hatékony akár az új típusú koronavírus ellen is.
  

 – Én egyszerűen használható ózonos minifertőtlenítőt szereztem be még november táján, elsősorban a vendégeim megnyugtatása miatt – árulta el egy békéscsabai fodrász, aki hozzátette, a vírus meg­jelenése óta 10-20 százalékkal kevesebben mernek rendszeresen hajat vágatni. Elmondta, napközben minőségi illóolajat párologtat az üzletben, esténként, munka után pedig már rutinszerűen kapcsolja be az ózonos tisztítót, így aki az ő ollója alá ül, biztonságban érezheti magát.
 


Bittner Marcell hangsúlyozta: vevőik és négy dolgozójuk egészségének védelme is nagyon fontos számukra /Fotó: Imre György/

 
Priskinné Fekete Adrienn is ősz végén adott hírt a közösségi oldalán arról, hogy új gép segíti kozmetikájában a mindennapokat, aminek specifikuma ezúttal nem a szépség megőrzése, hanem a levegő tisztán tartása.

   

 – Reggelre ózonnal fertőtlenít, sőt ionizál is, igyekszem mindent megtenni azért, hogy a vírusos időszakban betérők is biztonságos környezetben szépülhessenek – mondta el a kozmetikusmester, aki olyan tisztítót választott, ami ár-érték arányban számára megfelelő.

 – Diszkrét szerkezet, programozható, és esténként, amikor nincs bent senki, ózonnal csírátlanít – emelte ki, hozzáfűzve, a vendégek körében pozitív volt a fogadtatása. A vállalkozó az általa használt termékcsalád fertőtlenítő hatású illóolajával is folyamatosan párologtat, a vendégek, tanulók, kollégák biztonsága érdekében.
  

 Egy békéscsabai drogériában is levegőtisztító gépet helyeztek üzembe, ami ózongenerátor segítségével zárás után csírátlanítja még a bent lévő tárgyakat, termékeket is, amit esetleg megfognak a vevők vásárlás előtt. A belvárosi üzlet vezetője, Bittner Marcell elmondta, a vevők és négy dolgozójuk egészségének védelme nagyon fontos számukra, ezért is választották a lehető legjobb, professzionális berendezést, ami az eladótérben UV-fény segítségével napközben is folyamatosan tisztítja a levegőt, szűri a port és megöli a vírusokat.

 
 

Forrás: https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/
egyre-tobb-csabai-rendeloben-boltban-kivul-tartjak-a-virusokat-3588229/

Rendezés:
Nézet: