Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Légtisztító és Párásító egyben

A megfelelő páratartalom is elengedhetetlen része a higiénikus levegőnek. Az AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 készülék ötvözi a 7 védelmi elemmel ellátott professzionális légtisztító tulajdonságait a rendkívül hatékony párásító funkciójával, amelynek segítségével a párolgás elvét kihasználva, nagyon parányi, láthatatlan vízszemcséket juttat a levegőbe.
Rendezés:
Nézet:

 
Pollen, kórokozók, száraz levegő? 

AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 légtisztító és párásító egy készülékben!

7 lépcsős védelemmel ellátott, TOP funkciós automata légtisztító és párásító, speciális ezüst- és rézionos eljárással, PM 2.5 szenzorral, automata éjszakai funkcióval...
 

„Az egészséges felnőtt ember számára a 40-60 százalékos páratartalom az optimális, mind a komfortérzet, mind az egészségmegőrzés céljából. Kisgyermekek szobájában ennél magasabb is lehet a páratartalom, náluk a 60-70 százalékos az ideális” (forrás: webbeteg.hu). Ez a tartomány 20-22 fok beltéri hőmérséklet mellett értendő optimálisnak.

 

Lélegezz igazán tiszta, egészséges levegőt az AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 légtisztító párásító funkciójának használatával!

 

air2fresh Ultimate 55 párásító és légtisztító készülék

 

A párásító funkció ideális páratartalmat biztosít, ezzel csökkentheti a köhögést, orrszárazságot. A párologtató szűrő szennyeződés felvevő, levegőmosó sajátossággal is rendelkezik. A párásító hatás a ventilátor sebességétől is függ, ezért az eszköz magasabb fokozaton üzemeltetve hatékonyabban működik. 
 

Tipp: A párologtató edénybe illóolajat vagy egyéb belélegezhető levegő fertőtlenítő folyadékot is csepegtethetsz, kihasználva az olaj finom illatát és jótékony hatását.

 

légtisztító és párásító egyben 
 

Hogyan párásíts megfelelően? Az apró részletek is fontosak lehetnek a megfelelő levegő érdekében.
 

Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!