Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Xiaomi Mi Hőmérséklet és Páratartalom mérő

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: XIA-MI-HUM-MON
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2023. február 02.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: 2.000 Ft
Nemzetközi GLOBAL verzió 
Vezeték nélküli (bluetooth) kapcsolódás 
Digitális 1.6" LCD kijelző (hőmérséklet, páratartalom, komfort érzet.) 
Beépített nagy pontosságú érzékelő 

 

► Leírás

Mi Hőmérséklet és Páratartalom Monitor 2 - hőmérséklet és páratartalom érzékelő LCD képernyővel. Bluetooth-párosítás az okostelefonnal vagy az intelligens otthonnal. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 1 év. Könnyen felszerelhető a falra.

A szobahőmérséklet és a páratartalom pontos mérése jelentős segítséget jelenthet azok számára akik hozzászoktak a kényelemhez, illetve azok számára akiknek van gyermekük vagy háziállatjuk. A hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő figyeli az otthonát, és megnézheti az állapotot mind a készüléken, mind a mobilon alkalmazásban.

Párosítás az intelligens otthonával

Az érzékelőt mindig kizárólag Bluetooth-on párosítják. A legegyszerűbb módszer a párosításra az közvetlenül az okostelefonjával történik, a Mi Home alkalmazáson keresztül. Ha a telefon Bluetooth hatótávolságon belül van, akkor az aktuális hőmérsékletet és páratartalmat közvetlenül az alkalmazásban láthatja.

Az intelligens otthonnal valo kapcsolat kifinomultabb. Az érzékelőt párosítania kell egy vezérlőegységgel (Xiaomi Gateway), amelyet például megvásárolhat a Mi Smart Sensor Set-ben. Ezután gondoskodik a hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő állandó csatlakoztatásáról az intelligens otthonhoz. Ezután automatikus forgatókönyveket hozhat létre, például aktiválhatja a párásítót, ha a helyiségben alacsony a páratartalom, vagy bekapcsolhatja a Xiaomi ventilátort, ha a hőmérséklet egy bizonyos érték felett van.

 

Kosárba
 
 

Hogyan párásíts precízen az egészséges levegőért?
Olvasd el cikkünket >>

► Paraméterek

Használat Beltéri
Mérési értékek Hőmérséklet , Nedvességtartalom
LCD kijelző
Elhelyezés falra, Asztalra
Tápellátás CR2032 elem

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban