Barion Pixel
Kategóriák

Légtisztító készülékek és kiegészítői

Professzionális légtisztítók már 7 lépcsős védelemmel is

AIR2fresh légtisztító szűrés 

Védelem egész évben: vírusos időszakban és pollenszezonban egyaránt!

AIR2FRESH Antiviral légtisztítók fokozott védelmi elemekkel

Összetett szűrési technológia réz-és ezüstionos antiviral védelemmel, amely már a 0.3 mikronnál kisebb részecskékkel is felveszi a harcot. Fokozott védelem az UV-C fény erejével és levegőminőség javítás ionizáció és párásító funkciókkal.
  

Rendezés:

AIR2FRESH Antiviral légtisztító termékcsalád

Speciális ezüst- és rézionos eljárással

   ezüstion vírus ellen

Szabadulj meg a levegőben terjengő, nem kívánatos kórokozóktól!

 

 

 

Légtisztító készülékek összetett szűrési technológiával 
4+3 védelmi elemmel
   

antiviral szűrők


  

1. Előszűrő: az előszűrő felelős az 5 mikronnál nagyobb (5 mikron= 0,005000000 mm) részecskék, szennyeződések eltávolítására, mint a haj, szőr, állatszőr, nagyobb porszemek.

2. Méhsejtes aktív szén szűrő: megköti az vegyi anyagokat, kellemetlen szagokat és illékony szerves vegyületeket (VOC).

3. HEPA H13 szűrő: Képes kiszűrni a levegőben található részecskék (pollen, baktériumok, allergének) 99,97%-át, egészen 0.3 mikron méretig.

4. Réz-és ezüstionos ANTIVIRAL technológia: A 0.3 mikronnál kisebb vírusokkal is felveszi a harcot.

  • A legfrissebb kutatások bebizonyították, hogy a réz- és ezüstionok baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Képesek életképtelenné tenni a SARS, a H7N9 (madárinfluenza, koronavírus), a H1N1 (légúti influenza vírus) és egyéb vírusokat.
  • Súlyosan károsítják a mikroorganizmusok sejt membránját, amely felszakadhat és citoplazmatikus (sejtfolyadék, amelyben megtalálhatók a sejtszervecskék) szivárgás következhet be, amelynek során a mikroorganizmus elpusztul. 

 

ezüstion vírus ellen 

  
Fokozott védelmi elemek az AIR2RFESH Antiviral Expert 40 és Ultimate 55 légtisztítókban:

5. Hideg katalitikus szűrő: megköti a rajta áthaladó levegőben lévő ammónia, benzol, illékony szerves vegyületek, hidrogén, kén és egyéb, az oxigénnel reakcióba lépő káros gázokat, majd vízre és széndioxidra bontja le azokat.

6. UV-C fény: Az UV-C az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. Fokozott védelmet nyújt a vírusok, baktériumok ellen.

7. Ionizáció: A negatív ionok magukhoz vonzzák a levegőben található szennyeződéseket, így hozzájárulnak ahhoz, hogy a levegőben keringő por, pollen, egyéb részecskék apró részecskék száma csökkenjen. Emellett javítják a levegő minőségét, melynek számos egészségjavító hatása lehet.


 

Hova javasoljuk az AIR2FRESH Antiviral légtisztítókat?
  

légtisztító otthonra, irodába, rendelőbe