Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Maximális lég- és felülethigiénia a POWERTUNING-nál

Magyarics Robin, a POWERTUNING ügyvezetője elmondja, hogyan és miként teremt a POWERTUNING maximális higiéniát az ózon, uv-c fény és antiviral légtisztító kombinált alkalmazásával.

 

Forrás: powertuning.hu 2021.09.29
 

 

 

   
Az autóextrák beszerelése miatt rendszeresen fogadunk ügyfeleket.
 

 

 


Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a maximális kényelmen felül a legnagyobb biztonságérzetet nyújtsunk higiénia tekintetében. A pandémia ideje alatt bevezetett, kiemelt fertőtlenítési folyamatot a mai napig betartjuk.


Ahogy belép az ügyfél egyből tapasztalhatja, hogy mindent bevetünk, amit csak tudunk.
A bejáratoknál, a pultnál, váróban kézfertőtlenítő állomás van kihelyezve.

Amikor átvesszük az autót a szerelés előtt egyből ózonnal kezeljük a belső teret. Hiszen saját egészségünkre is oda kell figyelnünk.

 A kollégák a szerelés előtt is használnak kézfertőtlenítőt és a szerelési munka folyamatoktól függően kesztyűt is hordanak.

Amikor átadásra kerül az autó, az ügyfél igényeknek megfelelően ismét bevetjük az OZONEGENERATOR készüléket. Az ózon azért praktikus ebben az esetben is, mert gáz halmazállapota miatt átjárja az egész utas és rakteret, sőt a klíma rendszert is. Így lekezeljük a műszerfaltól kezdve az üléshuzatig, mindent.Pont emiatt a tulajdonsága miatt használjuk az ügyféltérben is minden este. Bekapcsoljuk a legerősebb ózongenerátorunkat, amely fertőtlenítheti az egész légteret, a klímát és minden felületet, amelyet egyébként más módszerrel elég hosszadalmas lenne, vagy nem is tudnánk megoldani. Mire reggel bejövünk, pedig az ózon már lebomlik és teljesen higiénikus környezetben fogadhatjuk ismét az ügyfeleket. 
 

 

 Természetesen ügyelünk arra, hogy a tiszta levegőt egész nap fenntartsuk. Amellett, hogy sokat szellőztetünk, nyitáskor egyből bekapcsoljuk a legnagyobb teljesítménnyel rendelkező AIR2Fresh légtisztítót. Többlépcsős szűrőrendszere gondoskodik, hogy alaposan megszűrje a levegőt az apró részecskéktől, kórokozóktól. 

A gyakran használt tárgyakat, pl tollakat napközben UV-C lámpákkal fertőtlenítjük

A tárgyalóban két ügyfél között az UV-C, az UV2CLEAN lámpát szoktuk bekapcsolni. Ezzel gyorsan le tudjuk kezelni a levegőt és a látható felületeket, amelyekkel érintkeznek az ügyfelek.

 

 

Sokan kérdezik is tőlünk, hogy mik ezek az eszközök, amelyeket látnak a váróban. Kíváncsiak, hogy hogyan működnek, mi ez az óriási légtisztító, vagy épp mi is az ózonkezelés. Természetesen szívesen válaszolunk ezekre a kérdésekre, hiszen ha ismerik a módszereinket, akkor nagyobb biztonságban is érzik magukat, és ők is alkalmazhatják otthonukban, vagy épp munkahelyükön. Sokan bele is szeretnek egy-egy készülékbe, amelyet meg is tudnak nálunk vásárolni. Bízunk benne, hogy ezzel mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy minél kevesebben kapják el a fertőzést és minél hamarabb vége legyen a vírusidőszaknak.

 

 

 

Cikket írta: POWERTUNING  2021.09.29.
Forrás: https://powertuning.hu/autoextrak_hirek/
higienia-powertuningnal