Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Galéria

Galéria

Nézd meg korábbi fotóinkat is: görgess le a lap aljáig...

 Újabb ózongenerátorok állnak hadba, az egészség szolgálatában

2020.04.29. OZONEGENERATOR

A koronavírus elleni hadjárat egyik „lovagjával” volt szerencsénk ma találkozni, aki minden erejével támogatja a Koronavírus elleni küzdelmet. Külön megtiszteltetés, hogy a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) elnöke, Dr. Kusper Zsolt személyesen jött el cégünk telephelyére a szövetség által megrendelt ózongenerátorokért!

Ezentúl a MOMSZ-nak köszönhetően 50 db BLUE 7000 típusú ózonos fertőtlenítő készülék áll a mentődolgozók rendelkezésre. 

Minden egyes generátor már azonnal bevethető a tömeges megbetegedéseket okozó járvány megelőzésében, a mentőautók folyamatos fertőtlenítésében és ezáltal személyzetük és betegeik egészségének megóvásának érdekében.

Cégünk számára rendkívül fontos az egészségügyi dolgozók támogatása, ezért kiemelt fontosságú partnerként kezeljük a MOMSZ-ot és biztosítottuk Dr. Kusper Zsolt elnök urat, hogy a jövőben is számíthat a támogatásunkra, örökös kedvezményt biztosítva az ozonegenerator.hu termékeiből.

Köszönjük a megtisztelő bizalmat mellyel cégünket illette és hálásan köszönjük az összes egészségügyi dolgozónak, különösen a mentőknek, valamint támogatóiknak a rendkívüli munkát!

Jó egészséget és kitartást kíván mindannyiuknak az ozonegenerator.hu minden munkatársa!

 Tisztelt ózongenerátor Vásárlónk! Köszönjük...

2020.04.27. OZONEGENERATOR

Ebben a nehéz időszakban különösképpen elkötelezetten állunk ki az ózongenerátoraink hatékonysága, használhatósága mellett. Tudjuk, hogy az általunk értékesített eszközök minden nap bevethetők a vírusok elleni harcban, mint az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő eszköz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy megrendelőink között mindennapos a mentők, kórházak, önkormányzatok, orvosi rendelők, tűzoltók, katasztrófavédelem, honvédség, állami hivatalok is. 

Tisztelettel köszönjük ezt a bizalmat!

Cégünk mindent elkövet, hogy sokéves szakértelmét és tudását felhasználva, kiváló minőségű termékeivel támogassa vevőit. 

Tisztában vagyunk vele, hogy az idő jelen esetben nagyon fontos tényező, hogy minél hamarabb bevethető legyen az ózon vitathatatlan fertőtlenítő ereje. Azonban a jól ismert évek óta bizonyított gyártók túlterheltek, termékeikre a kereslet sokszorosára nőtt, így sajnos előfordulhat, hogy a minőségi termékre várakoznunk kell. 
 

A megnövekedett igénynek köszönhetően azt tapasztaljuk, hogy rengeteg olyan vállalkozás, vagy magánszemély kezdett el foglalkozni ózongenerátorokkal, melyek mögött nemhogy pár hónap, de még pár nap tapasztalat sincs. Így könnyen belefutnak abba a hibába, hogy olyan beszállítóktól vásárolnak, amelyek minősége erősen megkérdőjelezhető vagy az elérni kívánt teljesítményt csak „papíron” érik el. 
 

Cégünk hosszú évek óta elkötelezte magát a minőségi termékek mellett. Ezért is biztosítunk a legtöbb termékünkre három év garanciát, munkatársaink minden technológiai kérdésre tudják a megfelelő választ, alkatrész ellátásunk folyamatos. Kizárólag minden szükséges engedéllyel és dokumentációval ellátott terméket nyújtunk Önnek.

Garanciális vagy garancián túli javításokat telephelyünkön saját munkatársunk végzi.  Ha egy termék elromlik, Önnek nem kell mást tennie, mint ügyfélszolgálatunkat tárcsáznia és mi a megbeszélt helyre futárt küldünk a meghibásodott termékért. Napokon belül javítjuk, vagy kicseréljük a terméket. 
 

Ugyanez igaz az országos és az országon kívüli viszonteladóink által forgalmazott termékeinkre. 

Keresse az 

címkét, amely garantálja a hatékonyságot, a minőséget és a szakértő munkatársak segítségét és nem utolsó sorban a korrekt árakat. Pénzvisszafizetési garanciával! 


 

Óvja egészségét és pénztárcáját szakértők által! 

 


XXXII. NEMZETKÖZI MÉZVÁSÁR ÉS MÉHÉSZTALÁLKOZÓ - JÁSZBERÉNY 2019


XXVI. ALFÖLDI ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK 2019

 


BUDAPEST CLEANING SHOW 2018