Barion Pixel
Kategóriák

AIR2FRESH légtisztítók karbantartása

Az AIR2FRESH Antiviral légtisztítók beépített emlékeztetővel rendelkeznek, melyek 1500 óra működési idő után automatikusan jelzik, hogy elérkezett a szűrők tisztításának vagy cseréjének ideje. Ez a légtisztító napi 8 órás üzemeltetése mellett 6 hónap, míg folyamatos 24 órás üzemelés mellett körülbelül 2 hónap alatt telik el. A tapasztalataink szerint, normál szennyezettségű környezetben a szűrőket ekkor még nem biztos, hogy cserélni kell, de azok tisztítása mindenképp meghálálja magát, javítja a készülék hatásfokát.
 

Sokan kérdezik tőlünk, hogy “mikor kell a szűrőket cserélni”? 

Annak érdekében, hogy a legátfogóbb segítséget nyújtsuk vásárlóinknak, elkészítettük ezt a cikket, melyben részletesen leírjuk javaslatainkat és a szűrők tisztításának legfontosabb lépéseit!
Elolvasom >>>

   

Párásítás percízen az egészséges levegőért

Annak érdekében, hogy a párásítással az optimális hatást érjük el, ezzel támogatva egészségünket, vannak bizonyos aranyszabályok melyeket be kell tartani. Ebben a cikkben ezekre szeretnénk felhívni a figyelmet és választ adunk arra is, hogyan érdemes a párásítónkat karbantartani.
Elolvasom >>>
 

A szűrők tisztításának folyamata részletesen megtalálható minden készülék használati utasításában, melyet itt letölthetsz:

AIR2FRESH Antiviral Pro 25 használati útmutató letöltése >>
AIR2FRESH Antiviral Expert 40 használati útmutató letöltése >>
AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 használati útmutató letöltése >>
AIR2FRESH Antiviral Double Max 100 használati útmutató letöltése >>

 

Rendezés: