Barion Pixel
Kategóriák

Egészséges otthon egy gombnyomásra

Forrás: otthoneskertek.hu, 2021.10.04.

Időnk legnagyobb részét zárt térben, otthon vagy munkahelyünkön töltjük. Tudtad, hogy a beltéri levegő akár ötször szennyezettebb lehet, mint a kinti levegő? (forrás: velux.hu)
Allergének, baktériumok, vírusok, szőr, atkák, por, szmog, dohányfüst, pollen, penész és még sok-sok egyéb kórokozó kering folyamatosan körülöttünk, mi pedig belélegezzük őket. Közülük számos kórokozó okozhat légúti megbetegedéseket (pl. nátha, mandulagyulladás, torokgyulladás, krupp), felerősíthetik az asztma vagy allergia tüneteit! Ha tiszta a levegő, akkor jobb lehet a közérzetünk, enyhíthetjük az asztma, illetve az allergia tüneteit, kisebb eséllyel alakulnak ki légzőszervi megbetegedések és pihentetőbb az alvás is.

   
   

EMELD OTTHONOD KOMFORTÉRZETÉT MAGASABB SZINTRE, FOLYAMATOS TISZTA LEVEGŐ BIZTOSÍTÁSÁVAL!

Egy kellően felszerelt légtisztító készülék hatékony megoldást nyújthat otthonod levegőjének higiénikusabbá tételére. Nem mindegy azonban milyen felszereltségű készüléket választunk. Egészségünk a legféltettebb kincsünk! 
Ha fontos számodra, hogy egészséged fenntartását a tiszta beltéri levegővel is támogasd, ismerd meg az egyedülálló AIR2FRESH Antiviral légtisztítókat, melyek innovatív szűrési technológiával, akár egy gombnyomással biztosítják a tiszta levegőt, nappal és éjszaka.

  

 Tiszta levegő egy gombnyomásra 

Az AIR2FRESH Antiviral légtisztítók beépített PM2.5 (egyes modellekben már PM1.0) intelligens szenzorának és automata funkciójának köszönhetően folyamatosan monitorozza (vizsgálja) a levegő minőségét és ennek megfelelően állítja a szűrési intenzitást. A levegő aktuális minőségét nem csak értékben, hanem különböző színekkel is szemlélteti. Az automatikus üzemmódban nincs más teendő, mint hátradőlni és élvezni a légtisztító által biztosított higiénikus levegőt.

levegőminőség


 
Zavartalan éjszakák, pihentető alvás

A tiszta levegő hozzájárul a pihentető, minőségi alváshoz is. Az AIR2FRESH Antiviral légtisztítók este is gondoskodnak a tiszta levegőről. Éjjeli üzemmódban a készülék extra csendes működésével és kijelzőjének elsötétülésével biztosítja a zavartalan pihenést.

zavartalan pihenés ultimate 55

  
   

MITŐL KIEMELKEDŐ AZ AIR2FRESH ANTIVIRAL TERMÉKCSALÁD?

Az AIR2FRESH Antiviral légtisztítók gyártói a valódi fogyasztói igényekre alapozva alkották meg a légtisztítókat. Ez abból is látszik, hogy olyan védelmi technológiák és kényelmi funkciók kerültek beépítése, melyek egy felmérés eredményeiből születtek. Íme egy rövid animáció, amely részletesen bemutatja, milyen védelmi elemeket tartalmaz a legtöbb funkcióval ellátott készülék:
  


Antiviral technológia

Az AIR2FRESH készülékek gyártója létrehozta az ANTIVIRAL védelmi elemmel kiegészített szűrési eljárást. Az ANTIVIRAL hatás a különleges réz- és ezüstionos technológiának köszönhető, amely a 0.3 mikronnál kisebb vírus- és baktérium molekulákkal is képes felvenni a harcot. Ugyanis a réz- és ezüstionok baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek, képesek súlyosan károsítani a mikroorganizmusok sejt membránját, amely felszakadhat és citoplazmatikus (sejtfolyadék, amelyben megtalálhatók a sejtszervecskék) szivárgás következhet be, amelynek során a mikroorganizmus elpusztul.  
  
A gyártó ezt még tovább fokozta és egyes készülékeiben olyan megoldások is beépítésre kerültek, mint az UV-C fény és az ionizáció és párásító, melyek még erőteljesebb védelmet és egészségesebb levegőt biztosítanak.


   

Miért hasznos az UV-C?

Az UV-C az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő sugárzás.  Egy légtisztító készülékben azt a célt szolgálja, hogy a szűrőbetéteken esetlegesen áthaladó, legapróbb baktériumokat és vírusokat károsítani tudja, ezáltal szaporodás képtelenné téve ezeket a mikroorganizmusokat. Ezzel a technológiával hatékonyabban felveszi a harcot az olyan apró kórokozókkal, melyek a légutakon keresztül a szervezetünkbe jutva könnyedén megtelepedhetnek a tüdőben, súlyos elváltozásokat okozva, mint pl. a vírusos tüdőgyulladás. Egy UV-C fénnyel felszerelt légtisztító fokozott szűrési eljárást biztosít, így otthonunk még higiénikusabb lehet.


   

Ionizáció és párásítás a még egészségesebb levegőért

A negatív ionok olyan részecskék, amelyek magukhoz vonzzák a levegőben található szennyeződéseket, így csökkentve a levegőben keringő por, pollen és egyéb apró részecskék számát. Ezzel a funkcióval tovább fokozható a friss, tiszta levegő érzet. Rendkívül hasznos allergiával, asztmával vagy egyéb légzőszervi betegséggel szemben. A magas negatív ion tartalmú levegőnek egészségügyi szempontból is számos pozitív hatása  lehet, pl. serkentheti az agy tevékenységét és a vérkeringést, javíthatja a depressziós hangulatot, csökkentheti a vérnyomást, felgyosíthatja a sebek, égések gyógyulását. Mindemellett az ion funkciós légtisztító rendszeres használata csökkentheti a lakásban, a bútorok felületén megtelepedő por mennyiségét is. 
  
Ezen kívül az AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 készülék párásításra is használható. Sokan nem tudják, de a megfelelő páratartalom (40-60%, kisgyermekek esetén 60-70%) is elengedhetetlen része a higiénikus levegőnek. Az ideális páratartalommal csökkenthető a köhögés, orrszárazság, illetve magasabb páratartalom mellett kevésbé vagyunk kitéve egyes kórokozóknak is. A párologtató edénybe illóolajat vagy egyéb belélegezhető levegő fertőtlenítő folyadékot csepegtethetünk, így a tiszta levegő még kellemes illattal is párosulhat.


Okos otthonba, okos készülék

Manapság már nem mehetünk el a technológiai fejlődés mellett. Tartsd Te is a kezedben otthonod tisztaságát, akár távolról is, a SMART (Wi-Fi) funkcióval felszerelt AIR2FRESH légtisztítókkal. Segítségével, egy alkalmazáson keresztül bármikor és bárhonnan irányíthatod a készüléket és könnyedén gondoskodhatsz az otthoni levegő tisztaságáról.

 
Az AIR2FRESH Antiviral termékcsalád mind a négy tagja tökéletesen beleillik minden stílusú otthonba, hiszen dizájnját tekintve is a kifinomult elegancia és letisztultság jellemzi a minőségi elemekből összeállított légtisztítókat.


  

Cikk megtekintés az Otthon és Kertek oldalán:

https://www.otthonokeskertek.hu/cikk/szakmai/egeszseges-otthon-egy-gombnyomasra

Rendezés: