Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Csatolt dokumentumok

AIR2FRESH MiniGreen készülék ózon és ionizációs funkcióval

Cikkszám: OG-A2F-MG
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (7)
Várható kiszállítás: 2023. október 09.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 2.000 Ft
Fizetési és szállítási információk
Fizetési és szállítási információk


 

Ajánlatkérés
 

Bemutatjuk a kis méretű, mobil légtisztítónkat, amely 2 mg/h ózonkibocsátás és ionizációs funkció segítségével segít a szagok semlegesítésében, a kellemes levegő megteremtésében a lakás bármely pontjában. Akár szekrényben vagy hűtőben is alkalmazható, praktikus készülék. A  Elemről és a tartozék hálózati adapter segítségével hálózatról is működtethető hordozható készülék.

 

      

 

 

► Leírás

AIR2FRESH MiniGreen ózon és ionizációs funkcióval - hűtőbe, szekrénybe...

    
 

Kis méretének és elemes működésének is köszönhetően könnyen elhelyezheted a lakás bármely pontjába legyen az akár pl. a hűtőszekrényed vagy cipős szekrényed. (Az elemek nem részei a csomagnak.)
 

Az ózon és ionizációs funkció együttes erejének köszönhetően a hűtőben az ételek tovább megőrizhetik frisseségüket, illetve elkerülhető vagy megszüntethető a kellemetlen "hűtőszag". Cipős szekrényekben is segíthet a kellemetlen szagok megszüntetésében.

 

Az ózon még az olyan helyekre is beférkőzik, amelyek nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását. Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, majd az ózon a kezelési eljárás végeztével visszaalakul oxigénné. Praktikus eljárás a hűtőben vagy szekrényekben kialakuló kellemetlen szagokkal szemben is.

 

Az ionizációs funkciónak köszönhetően a levegő minősége tovább fokozható. A negatív ionok olyan részecskék, amelyek elektron felvételével jönnek létre. Magukhoz vonzzák a levegőben található szennyeződéseket, így hozzájárulhat ahhoz, hogy a levegőben keringő por, pollen, egyéb káros részecskék száma csökkenjen. 
 

 

       

 

A készülék ideális konyhai, fürdőszobai, gardróbokba való használatra is vagy bárhol máshol ahol fontos az üde levegő. 

 

Ajánlatkérés

 

A légtisztító nagyszerű háztartási hulladékok, kisállatok, dohányzás vagy lábbelik okozta kellemetlen szagok semlegesítésére, valamint hűtőszekrényekbe is.  Roppant egyszerű a kezelése és az elemes működési lehetőségnek, kompakt méretének köszönhetően könnyen áthelyezhető bármikor bárhová.  A fokozat beállításnak köszönhetően választható folyamatos, illetve ciklikus működés, hogy még kényelmesebb és még eredményesebb legyen a kívánt hatás. 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

 


 


 
Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!

► Paraméterek

Ózonkibocsátás 2 mg/h (0.05 PPM)
Tápellátás 230V vagy 4 db AA elem (1,5V), az elemek nem részei a csomagnak
Teljesítmény < 0.2 W
Termék mérete 120 x 70 x 50 mm
Termék súlya 124 g
Garancia 1 év

► Vélemények

4.86
7 értékelés
5
(6)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 08. 28.
Szépen dolgozik.
Nem lényegi dolog, de jobb lenne, ha a behelyezett akkumulátort töltené is a tápon keresztül.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 08. 24.
Nagyon bevált hűtőszekrény fertőtlenítésre. Egy powerbankról üzemeltetem.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 08. 17.
Köszönöm szépen a terméket. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 05. 11.
Ez a kis ózongenerátor annyira tökéletes, hogy 3-at is vettem belőle. A leírás szerint, hűtőben, szekrényben, kis szobában (nekem 10 m2) elegendő. Jó az ózon koncentrátuma, így még a kapcsolóüzemű módnál sem merek mellette aludni. Külső akkuról használom és azt töltögetem. Köszönet érte !
| 5 / 5 csillag!
2023. 04. 23.
Három hónapja vettük. Eleinte elemmel, illetve
akkuról üzemelt . Rövid ideig bocsájtott ki ózont.
Végül rákapcsoltuk a a 220-ra a kapott kábellel.
Azóta kifogástalan. Ezt megszívlelendő tanácsnak szánom a
felhasználóknak.
(A 2.000,- Ft fuvarköltséget sokallom!)

| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 21.
Jó kis masina. Éppen ilyenre gondoltam, hogy szükségem van rá. Am-i konyhás a nappalim, ott elegendő a szagtalanito hatása.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 20.
Az is valami, hogy működik!