Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Youtube videók

AIR2FRESH Antiviral Pro 25 Légtisztító: 4 védelmi elemmel, max 25 m2-ig

Cikkszám: OG-A2F-OL-25AV
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Várható kiszállítás: 2022. december 02.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Fizetési és szállítási információk >>>

   Ajánlatkérés
 

antiviral technológia  

Professzionális Antiviral légtisztító készülék
Speciális ezüst- és rézionos Antiviral eljárással, 4 védelmi elemmel rendelkező, csendes, automata légtisztító PM 2.5 szenzorral, éjjeli móddal, távirányítóval...

 

Ózonmentes
 

Leírás


 

AIR2FRESH Antiviral Pro 25 Légtisztító

Intelligens automata üzemmód. Extra csendes működés.
Többlépcsős szűrőrendszer. 4 védelmi elem.  Ajánlott: 25 m2-ig.

 

Speciális ezüst- és rézionos Antiviral eljárás
    
  

Szabadulj meg a levegőben terjengő, nem kívánatos kórokozóktól, allergénektől!

virus
baktéérium
pollen
szagok
állatszőr
füst

 

Lélegezz higiénikus és tiszta levegőt!

  
  
Összetett szűrési technológia 4 védelmi elemmel

antiviral technológia

4 védelmi elem:​  

1. Előszűrő a szőr, nagyobb porszemek ellen
2. Méhsejtes aktív szénszűrő a kellemetlen szagok, füst és káros gázok ellen
3. HEPA H13 szűrő allergének, pollen, por és más 0.3 mikron méretig terjedő kórokozók ellen
4. Réz- és ezüstionos ANTIVIRAL eljárás vírusok, baktériumok ellen

 

Kiemelkedő funkciók:

3 sebességi fokozat, automatikus üzemmód, intelligens szenzor, extra csendes éjjeli üzemmód, időzítő, gyerekzár, érintő panel, távirányító 

Ajánlatkérés


    

Melyik védelmi elem miként járul hozzá a tiszta és higiénikus levegőhöz?
 
 
 

Előszűrő
 

Az előszűrő felelős az 5 mikronnál nagyobb (5 mikron= 0,005000000 mm) részecskék, szennyeződések eltávolítására, mint a haj, szőr, állatszőr, nagyobb porszemek. Nem minden légtisztítót szerelnek fel vele, pedig rendkívül hasznos, mivel előszűri a levegőt, csökkentve a rendszer terhelését, főként a HEPA szűrőét, meghosszabbítva annak élettartamát. Érdemes heti-kétheti tisztítása, hogy a lehető legeffektívebb működést tudja biztosítani.

Méhsejtes aktív szén szűrő
 


 

A méhsejtes aktív szén szűrő lényegében a vonzás és megkötés elvén működik, így a szálló szennyező részecskéket magukhoz vonzzák, és felületükön megkötik. Ezek a szennyező részecskék az illékony szerves vegyületek (VOC), a levegőben található vegyi anyagok, illetve a kellemetlen szagokért felelős molekulák.

 
 
 

 HEPA H13 szűrő
 


 

A HEPA szűrőt eredetileg a NASA fejlesztette ki, de immáron bárki számára elérhető. A HEPA H13 szűrő képes kiszűrni a levegőben található részecskék 99,97%-át, egészen 0.3 mikron méretig (0.3 mikron= 0.0003000000 mm).
 
 

Hogy mit is jelent a gyakorlatban ez a hatékonyság?
 

Vessük össze a levegőben keringő veszélyt jelentő elemek tulajdonságával:
 

 


   

A fent bemutatott részecskék közül fontos külön figyelmet fordítani a vírusokra, hiszen jelentős részük kisebb, mint 0.3 mikron (0.3 mikron = 0.0003 milliméter). Ezek a parányi kórokozók a HEPA szűrőn nehezen akadnának fenn, ezért a modern csúcstechnológiának és korunk elvárásaira válaszolva, az AIR2FRESH készülékek gyártója létrehozta az ANTIVIRAL védelmi elemmel kiegészített szűrési eljárást.


 

  Ajánlatkérés
 

Az ANTIVIRAL hatás a különleges réz- és ezüstionos technológiának köszönhető, amely a 0.3 mikronnál kisebb vírus- és baktérium molekulákkal is képes felvenni a harcot.


 

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

  • A legfrissebb kutatások bebizonyították, hogy a réz- és ezüstionok baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Képesek életképtelenné tenni a SARS, a H7N9 (madárinfluenza, koronavírus), a H1N1 (légúti influenza vírus) és egyéb vírusokat.
  • Súlyosan károsítják a mikroorganizmusok sejt membránját, amely felszakadhat és citoplazmatikus (sejtfolyadék, amelyben megtalálhatók a sejtszervecskék) szivárgás következhet be, amelynek során a mikroorganizmus elpusztul

antiviral hatás


   Olvass többet az antiviral tulajdonságról >>
 

A szűrők tisztítása és cseréje

Javaslataink szerint a szűrőket (aktív szén szűrő, HEPA H13) kéthavonta egy alkalommal érdemes megtisztítani a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően, annak érdekében, hogy az egyszer már kiszűrt és a szűrők felületén megtapadt szennyeződések ne kerüljenek újból a levegőbe. A szűrők rendszeres tisztítása hozzájárul a készülék hatékonyabb működéséhez. A légtisztító 1500 működési óra elteltével jelzi, ha eljött a szűrők cseréjének az ideje, így könnyedén követhető a szűrők állapota.
A légtisztítóhoz tartozó kezdő szűrőszettet a készülék tartalmazza! Tegyél a kosaradba további szűrőcsomagokat, így könnyedén felkészülhetsz a következő szűrőcsere alkalomra és a szállítás is biztosan ingyenes lesz!

Kosárba


 

Az AIR2FRESH Antiviral Pro 25 kiemelkedő funkciói
 
 

Intelligens automata üzemmód PM2.5 szenzor segítségével

A PM2.5 szenzornak köszönhetően a légtisztító felismeri és jelzi a levegő szennyezettségének mértékét. A készülék színjelzéssel mutatja a levegő aktuális minőségét. Az szenzor információi alapján a légtisztító a levegő minőségéhez mérten állítja be a ventilátor fordulatszámát, biztosítva a szennyeződések mielőbbi kiszűrését. (A 2.5 mikronnál kisebb részecskék bejuthatnak a tüdőbe, és egyáltalán nem, vagy pedig nagyon nehezen ürülnek ki onnan.)
 

 

 

 

Éjjeli üzemmód - Extra csendes működés

Ebben az üzemmódban a készülék lecsökkenti a zajszintjét, és elsötétíti a kijelzőt, hogy ne zavarjon a pihenésben. A készülék kevesebb mint 40 dB zajszint mellett működik.

 

 

 

Manuális vezérlés - több fokozatban állítható ventilátor

3 sebességi fokozatból választhatunk!


 

 

Érintőpanel és távirányító
a kényelmesebb vezérlésért
 

Gyermekzár
(zárolja az érintőkijelzőt)
 

Időzíthető kikapcsolás,
Beállítható, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék.Ajánlatkérés

 

 


 

Hogyan tudod megvásárolni a készüléket?
- Válaszd azt a fizetési módot, amelyik neked a legkényelmesebb: Bankkártyás fizetés online (INGYENES), Banki átutalás (INGYENES)  vagy utánvétel (500 Ft)
 
- Válaszd ki a szállítási módot, ahogy neked a legpraktikusabb: házhozszállítás GLS futárral vagy átvétel GLS csomagponton, automatában

   

Rendeld meg, használd rendszeresen, tapasztald meg, és ha mégsem válik be neked: élj a 30 napos elállás lehetőségével, és mi visszafizetjük az árát! 
 
 

     
Ajánlatkérés

 

 
 

További kérdésed lenne?
Töltsd ki a táblázatot és hamarosan visszahívunk, segítünk Neked!


  
 


Miért fontos Számodra a tiszta levegő? 
 

Kutatások igazolták, hogy a beltéri levegő akár ötször szennyezettebb lehet, mint a kinti levegő (forrás: velux.hu). Mivel időnk legnagyobb részét zárt térben töltjük, otthon vagy munkahelyünkön, ezért fontos, hogy higiénikus környezetet és levegőt teremtsünk ezekben a helyiségekben. Ha tiszta a levegő, akkor jobb lehet a közérzet, csökkenhet a pulzusszám – ezáltal jobban el lehet lazulni, csökkenhet a köhögés, enyhíti az asztma, illetve az allergia tüneteit, kisebb eséllyel alakulnak ki légzőszervi megbetegedések.
 
 

Mi is száll a levegőben, amely veszélyforrást jelenthet?
 

 

A teljesség igénye nélkül: szőr, atkák, por, szmog, dohányfüst, pollen, formaldehid, penész és egyéb gombaspórák, baktériumok, vírusok. Ezek eléggé változó összetételben vannak jelen a belélegzett levegőben, de a lényegen nem változtat: a saját érdekünk, hogy tegyünk azért, hogy a lehető legkevesebb kerüljön a szervezetünkbe. Élhetünk mi falun vagy nagyvárosban, mindig tudunk tenni azért, hogy még tisztább, még higiénikusabb legyen a levegőt!
 

 

Miért fontos a professzionális légtisztítás?
 

Egy prémium minőségű légtisztító belső ventilátor segítségével megforgatja a levegőt a szobában, és átvezeti eközben egy összetett szűrőrendszeren. A légtisztító készülékben található szűrők nagy hatékonysággal képesek kiszűrni mindent a levegőből passzív vagy aktív módon. 

  • Megkötheti a port, és a nagyobb levegőben található szennyeződéseket
  • Hatástalaníthatja a szerves vegyületeket (aeroszolok, füstök, égéstermékek, gázok)
  • Elpusztíthatja a mikroorganizmusokat (vírusok, baktériumok, spórák)
  • Tiszta levegőt teremt
     

Az eszköz általi megtisztított levegő segítséget jelenthet az influenza, más vírusos és bakteriális fertőzések során, hogy a fertőzést kisebb eséllyel kapják el a családtagok. Mindenképp fontos lehet az allergiások, asztmások számára, illetve gyengébb immunrendszerrel rendelkezőknek, időseknek és csecsemőknek is. Ami fontos lehet mindannyiunk számára: legyen könnyebb a légzés, jobb a közérzet, kevesebb allergiás tünet, jobb alvásminőség, kevesebb megbetegedés!
 

 

Hol használhatod?
 

  


Felhasználási területek száma végtelen. Mindenhol fontos az, hogy vigyázzon az ember az egészségére, pl:

 

OTTHONOK: Mivel egy átlagember otthon tölti idejének jelentős részét, itt kiemelten fontos, hogy tiszta levegőhöz jusson, és hogy jól tudjon aludni.

IRODÁK: Munkahelyünk az, ahol a második legtöbb időnket töltjük, így nélkülözhetetlen itt is a kórokozómentes környezet. Nem beszélve arról, hogy a jobb közérzet produktívabb munkát is eredményez!

ÓVODÁK, ISKOLÁK: Gyermekeink egészsége a legfontosabb. Sajnos ők azok, akik az egyik legjobban ki vannak téve a megbetegedéseknek.

IDŐSEK OTTHONA: Sajnos ők a másik csoport, akik mindennek ki vannak szolgáltatva, ha nem teremtünk megfelelő környezetet a számukra.

GYÁRAK: A gyártási folyamat során nem sok olyan gyárat tudok felsorolni, ahol ne kerülne a dolgozó egészségére káros anyag a levegőbe. Legyen az füst, nehézfém részecske, por, vegyszer…

KÓRHÁZAK, RENDELŐK: Ez szorul a legkevésbé magyarázatra. A hely, ahol kiemelten fontos a higiénia és a hely, ahol a legnehezebb ezt fenntartani.

SZÁLLÁSHELYEK:Hotelekben, szállodákban fontos, hogy a vendég jól érezze magát. Ahhoz pedig, hogy jól érezze magát fontos, hogy jó legyen az épületben a levegő.

Ajánlatkérés

Paraméterek

Előszűrő műanyag előszűrő
H13 HEPA szűrő van
Antiviral technológia van
Méhsejtes aktív szénszűrő van
UV-C fény nincs
Ionizáló funkció nincs
Távirányító van
PM szenzor (levegő minőség jelző) 2.5
Automata funkció - "Intelligens Szenzor" van
Éjszakai mód van
Időzítő funkció van
Gyerekzár van
Szűrőcsere emlékeztető van
Szűrők cseréjének szükségessége 1500 munkaóra után
Digitális érintőképernyős kijelző van
Borulásgátló nincs
SMART (Wi-Fi, telefonos irányítás) nincs
Alkalmazandó terület max 25 m2
CADR 200 m3/h
Zajszint max 65 dB
Teljesítmény 40 W
Nettó súly 5 kg
Bruttó súly 6,6 kg
Termék méretei 325 x 172 x 510 mm
Garancia 2 év

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 21.
Kiváló termék! A leírtaknak megfelelően pontosan azt kaptam, amit vártam.
Fontos, hogy rendelés előtt alaposan át kell tanulmányozni, nekünk melyik gépre van szükségünk (pl. lakás m2, szűrők stb.), mert csak így kapunk tökéletes terméket. Nagyon halk, még nappali üzzemmódban is. A használati útmutatóban is minden információ hasznos, el kell olvasni. Mivel nem nehéz a gép súlya, pontosan annyi, mint a leírtakban, vigyázni kell, hogy ahol sok ember közlekedik, vagy állat szaladgál, nehogy elboruljon. A választott termék nagyon jól működik, a háttér garancia és szervízelés lehetősége is megnyugtató, bár ettől a márkától szerintem nem várható hiba. Esztétikailag is szép darab. Nagyon ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 20.
Nagyon elégedettek vagyunk az Air2Fresh Antiviral Pro légtisztítóval. Allergiás tüneteink jelentősen csökkentek. Éjszakai üzemmódban elsötétül a kijelző, abszolút nem zavarja az alvást. Nappal sem zajos.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 16.
Nagyon megvagyok vele elégedve. Mióta használjuk az allergiás tünetek csökkentek lakáson belül.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 13.