Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

főoldali banner

Mobil banner

előny ikonok, 10 év tapasztlat

  

Ózongenerátor készülékek, 

innovatív lég- és felülethigiéniai megoldások egyenesen tőlünk, az importőrtől
 

 

       
Magyarországi cégünk az OZONEGENERATOR márka európai forgalmazójaként célként tűzte ki magának, hogy szélesebb körben is megismertesse az ózongenerátor készülékek előnyeit és az ózongáz jótékony hatását. Ezért speciális oktatásban részesített ügyfélszolgálatot alakítottunk ki, amely legfőképpen a majd 10 éves importőri tapasztalatainkra épül. Így amennyiben kérdésed van, amire szeretnél minél gyorsabban választ kapni, mint pl. mire jó az ózongenerátor vagy hogyan működik az ózongenerátor vagy épp tanácsot szeretnél kérni, hogy milyen ózongenerátort vegyél, keress minket bizalommal, segítünk neked!

Megnézem az ózongenerátor terméklistát

Óriási ózongenerátor raktárkészlettel, akár másnapi kiszállítással!  

Megnézem a teljes ózongenerátor terméklistát >> 

 


 

 

VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK, PENÉSZ, KELLEMETLEN SZAGOK ESETÉN 
VEGYSZERMENTESEN AZ ÓZON EREJÉVEL

 

 

Ismerd meg te is az ózon erejét! 

Cikkgyűjtemény az ózonról >>

 

 

MEGNÉZEM AZ ÓZONGENERÁTOR


 

 
Ismerd meg az OZONEGENERATOR Léghigiéniai megoldásokat

 
 
Csapatunkkal folyamatosan kutatjuk a lehetőségeket, hogy professzionális szinten tudjuk biztosítani azon speciális készülékeket, melyek segítenek Számodra a maximális lég- és felülethigiénia kialakításában és fenntartásában.

OZONEGENERATOR  UV2CLEAN by OZONEGENERATOR  AIR2FRESH by OZONEGENERATOR 


Mindezeket hogyan tudod kombinálni? Hogyan segítik egymás hatását? Ismerd meg és használd ki a technológia nyújtotta lehetőségeket!
 

MEGNÉZEM A KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEKET >>

 

Köszönjük a véleményeket!

Ózongenerátor vélemény - szálloda szoba
Ózongenerátor webshop vélemény
ózongenerátor penész vélemény
ózongenerátor vélemény autóba, házban, webshopról
ozonegenerator webshop vélemény
Ózon szagtalanítás vélemény - ozonegenerator.hu

Már ők is elkötelezték magukat - logók


    
Már ők is elkötelezték magukat a professzionális higiénia mellett
 
 

         

 

         

 

Hírek, cikkek az ózonról és ózongenerátor készülékekről

 

Kimutatták: az ózon valóban semlegesíti a koronavírust

Forrás: portfolio.hu 2020.augusztus 26. 12.12 MTI 
 

ózon koronavírus 

 
Alacsony koncentrációban az ózon képes hatástalanítani a koronavírus-részecskéket - mutatták ki kísérleteikben japán kutatók. A szer kórházi helyiségek fertőtlenítésének módja lehet.
 
 
A Fujita Egészségtudományi Egyetem kutatói keddi sajtóértekezletükön közölték, hogy kísérleteikben bizonyították, az ózongáz 0,05-01 ppm koncentrációban, amely nem káros az emberi egészségre, képes megölni a vírust.
 
A kutatók egy zárt kamrában ózongenerátort használtak koronavírusmintákkal. A vírus fertőzőképessége több mint 90 százalékkal csökkent, amikor alacsony ózonkoncentrációnak tették ki 10 órán át.
 
"A koronavírus terjedése csökkenthető folyamatos, alacsonykoncentrációjú ózonkezeléssel, még emberek jelenlétében is, ezt a rendszert használva" - közölte Murata Takajuki, a kutatás vezetője. "Különösen hatékonynak találtuk magas páratartalom esetén" - tette hozzá.
 
Az ózon egy oxigénmolekulafajta, amelyről köztudott, hogy képes hatástalanítani a kórokozókat. Korábbi kutatások már kimutatták, hogy nagy koncentrációban - 1-6 ppm között - hatékony a koronavírus ellen, ám a nagy koncentráció káros az ember egészségére.
 
A Georgiai Műszaki Egyetem tudósainak minap közzétett kutatási eredményei szerint az ózon hatékony lehet orvosi védőeszközök, köpenyek, szemüvegek fertőtlenítésében.
 
A Japán középső részén lévő Aicsi prefektúrában lévő Fujita Orvostudományi Egyetem Kórházában a kutató felállítottak ózongenerátorokat a várótermek és betegszobák fertőzöttségének csökkentésére. Az egyetemen folynak a klinikai próbák a Fujifilm Holding vállalat avigan nevű szere hatékonyságának megállapítására a Covid-19 kezelésében is.
 
Címlapkép: Getty Images

 


 
Egy nagylelkű adománynak köszönhetően immár ózongenerátor készüléket is bevetnek a Soproni Erzsébet Oktató Kórházban

Dr. Kovács Péter 2 db ózongenerátort ajándékozott az OZONEGENERATOR készülékek importőrével együttműködve.Ózongenerátor a soproni kórházban 
 Fotó: Soproni Gyógyközpont

 
Már javában dúlt a Covid-19 járvány második hulláma, amikor Dr. Kovács Péter állatorvos elhatározta, hogy segíteni szeretne azoknak, akik erőn felül teljesítve dolgoznak a vírus elleni küzdelemben, vagy épp ebben a kritikus időszakban szorulnak kórházi ellátásra. Arra gondolt, hogy a szokásos fertőtlenítési eljárást kiegészítve az ózon gáz hatásával, maximalizálni lehetne a higiéniát, így csökkentve a kórokozók terjedésének kockázatát.
 
A soproni Kisállat-Ambulancia alapítója már az első hullám idején beszerzett egy OZONEGENERATOR Silver 4000 készüléket saját célra, amelyet azóta is megelégedéssel alkalmaz. Könnyű hordozhatósága miatt először a nyári kirándulások alkalmával próbálta ki, hiszen úgy vélte, hogy a lehető legnagyobb egészségügyi biztonságot szeretné a nyaralás során is. Ezt követően az állatorvosi rendelőben kezdte el alkalmazni a készüléket napi szinten. Az ózongenerátorral annyira elégedett, hogy egyetért azzal, amit már oly sok cikkben olvasott: egy ilyen készülék praktikus megoldás jelenthet egészségügyi intézetekben is.

 

 
Kovács dr. közvetlenül az OZONEGENERATOR készülékek importőrét kereste fel, hogy tájékoztatást és segítséget kérjen a vásárlási és ajándékozási folyamat kapcsán. Az OZONEGENERATOR csapata pedig köszönte a megtisztelő megkeresést és nyitottan állt az együttműködéshez. Mérlegelést követően egy erősebb készülékre, az OZONEGENERATOR Blue 7000 ózongenerátorra esett a választás. Hogy miért? A nagyobb ózonkibocsátásra képes készülékkel nagyobb helyiséget tudnak ózonkezelés alá vetni, vagy kisebb helyiségben rövidebb idő alatt lehet elérni a kívánt hatást. 
 

 

Ózongenerátor Sopron Kórház 

 Fotó: Soproni Gyógyközpont

 

Dr. Kovács Péter adott költségkeret mellett 2 db ózongenerátort ajándékozott a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Urológiai Osztály részére. Bízik benne, hogy a készülékek hasznos megoldást jelentenek a higiénikus környezet kialakításában és az OZONEGENERATOR csapatával karöltve, további kitartást kíván minden egészségügyi dolgozónak a vírus elleni küzdelemben.

Az osztályvezető főorvos elmondta, hogy a Kórház illetve az Urológiai Osztály nevében is köszönik szépen az ajándékba kapott ózongenerátorokat. Örültek a lehetőségnek és már nagyon várták a készülékeket, hogy mielőbb kipróbálhassák és működtetni tudják ebben a járványos helyzetben. Visszajelzések alapján mindkét Ózongenerátor Blue 7000 napi szinten kifogástalanul működik. Megnyugtató, hogy az ózon gáz a legrejtettebb zugokba is eljut és ott kifejti fertőtlenítő hatását. Nem fordulhat elő, hogy véletlenül kimarad valami.
 

A cikk készült: Dr. Kovács Péter, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és az OZONEGENERATOR.hu jóvoltából 
2021. március 04.
 
 Újabb ózongenerátorok állnak hadba, az egészség szolgálatában

Cikk szerzője: OZONEGENERATOR

 

A koronavírus elleni hadjárat egyik „lovagjával” volt szerencsénk ma találkozni, aki minden erejével támogatja a Koronavírus elleni küzdelmet. Külön megtiszteltetés, hogy a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) elnöke, Dr. Kusper Zsolt személyesen jött el cégünk telephelyére a szövetség által megrendelt ózongenerátorokért!

 

Ózongenerátor mentőbe 

 

Ezentúl a MOMSZ-nak köszönhetően 50 db BLUE 7000 típusú ózonos fertőtlenítő készülék áll a mentődolgozók rendelkezésre. 

 

Minden egyes generátor már azonnal bevethető a tömeges megbetegedéseket okozó járvány megelőzésében, a mentőautók folyamatos fertőtlenítésében és ezáltal személyzetük és betegeik egészségének megóvásának érdekében.

 

Cégünk számára rendkívül fontos az egészségügyi dolgozók támogatása, ezért kiemelt fontosságú partnerként kezeljük a MOMSZ-ot és biztosítottuk Dr. Kusper Zsolt elnök urat, hogy a jövőben is számíthat a támogatásunkra, örökös kedvezményt biztosítva az ozonegenerator.hu termékeiből.

 

Köszönjük a megtisztelő bizalmat mellyel cégünket illette és hálásan köszönjük az összes egészségügyi dolgozónak, különösen a mentőknek, valamint támogatóiknak a rendkívüli munkát!

 

Jó egészséget és kitartást kíván mindannyiuknak az ozonegenerator.hu minden munkatársa!

 

OZONEGENERATOR

2020.04.29.
 


 
Ózongenerátorokat szerzett be a Kaposvári Közlekedési Zrt.

 Forrás: kapos.hu 2020. március 13. 


 

Úgynevezett ózongenerátorokkal fertőtleníti a buszokat a Kaposvári Közlekedési Zrt. Ezeket az Országos Mentőszolgálat és a tisztiorvosi szolgálat jóváhagyásával szerezte be a cég.

A Kaposvári Közlekedési Zrt. vezérigazgatója, Turnai Károly elmondta: naponta használják a készülékeket.

Videóért, teljes cikkért kattints:

 

Ózongenerátor buszokba 

http://kapos.hu/hirek/egeszsegugyi_anyagok/2020-03-13/igy_fertotlenitik_a_kaposvari_
buszokat.html?fbclid=
IwAR3Vmvl1KA-Tzs8vE4qf1y22lKAAGjUgoT3MGDHdlSE40VYD5otx0-Y7nKU

 


 

Ózongenerátort kaptak az óvodák és a bölcsődék

Forrás: gyongyos.hu 2020.11.25.
 

Ózongenerátor bölcsödébe 

Fotó: Gyöngyösi TV

  

Az intézmények biztonságos működtetése érdekében Gyöngyös mind a kilenc óvodájában és mind a négy bölcsődéjében ózongenerátorral is fertőtlenítik a helyiségeket.

 A levegő- és felületfertőtlenítő berendezések beszerzését a fenntartó önkormányzat a Koronavírus Védelmi Alap terhére finanszírozta. Gyöngyös önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse a koronavírus terjedését. Tekintettel arra, hogy a közösségbe járó gyerekek fokozottan ki vannak téve a fertőzésnek, az intézményeket fenntartó önkormányzat a város minden óvodáját és bölcsődéjét felszerelte olyan ózongenerátor készülékkel, amelyek gyorsan elpusztítják a vírusokat, a baktériumokat, ezzel nagymértékben csökkentve a járvány továbbterjedését.

Tovább olvasom a cikket >>

 

 


 

Ózongenerátor készülék alkalmazása: környezetbarát, vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok esetén
 

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokat semlegesítheti és megszüntetheti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az élősködőkkel is leszámolhat, mint pl: poratka, ágyi poloska, zsizsik.

 
 

Tovább olvasom a cikket >>

 


 


Tisztelt Vásárlónk! 


Ebben a nehéz időszakban különösképpen elkötelezetten állunk ki az ózongenerátoraink hatékonysága, használhatósága mellett. Tudjuk, hogy az általunk értékesített eszközök minden nap bevethetők a vírusok elleni harcban, mint az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő eszköz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy megrendelőink között mindennapos a mentők, kórházak, önkormányzatok, orvosi rendelők, tűzoltók, katasztrófavédelem, honvédség, állami hivatalok is. 


 

Tisztelettel köszönjük ezt a bizalmat!


 

Cégünk mindent elkövet, hogy sokéves szakértelmét és tudását felhasználva, kiváló minőségű termékeivel támogassa vevőit. 
 

A megnövekedett igénynek köszönhetően azt tapasztaljuk, hogy rengeteg olyan vállalkozás vagy magánszemély kezdett el foglalkozni ózongenerátorokkal, melyek mögött nemhogy pár hónap, de még pár nap tapasztalat sincs. Így könnyen belefutnak abba a hibába, hogy olyan beszállítóktól vásárolnak, amelyek minősége erősen megkérdőjelezhető vagy az elérni kívánt teljesítményt csak „papíron” érik el. 
 

Cégünk hosszú évek óta elkötelezte magát a minőségi termékek mellett. Ezért is biztosítunk a legtöbb termékünkre három év garanciát, munkatársaink minden technológiai kérdésre tudják a megfelelő választ, alkatrész ellátásunk folyamatos. Kizárólag minden szükséges engedéllyel és dokumentációval ellátott terméket nyújtunk Számodra.
 

Garanciális vagy garancián túli javításokat a helyszínen saját munkatársunk végzi.  Ha egy ózongenerátor elromlik, nem kell mást tenned, mint ügyfélszolgálatunkat tárcsáznod és mi a megbeszélt helyre futárt küldünk a meghibásodott termékért. Napokon belül javítjuk, vagy kicseréljük azt. 
 

Ugyanez igaz az országos és az országon kívüli viszonteladóink által forgalmazott termékeinkre. 

 

Keresd az 

 

 

címkét, amely garantálja a hatékonyságot, a minőséget és a szakértő munkatársak segítségét és nem utolsó sorban a korrekt árakat. Pénzvisszafizetési garanciával! 

 

 

Prémium minőségű ózongenerátor készülék vásárlása az importőrtől

 

 
 
- Közel 10 éves tapasztalat az ózongenerátorok piacán 
Szakképzett ügyfélszolgálat: széleskörű tájékoztatás az ózongenerátor felhasználási területekről és használatról 
Folyamatos raktárkészlet ózongenerátor készülékeinkből, kiegészítőkből és alkatrészekből
- Webshopunkon vásárolt fő ózongenerátor készülékeinkre 3 év gyártói garanciát biztosítunk
Gyors garanciális ügyintézés, közvetlen a márkaszervizünkbe  
- Garancián túli alkatrész pótlás raktárkészletről 
- Ingyenes kiszállítás akár másnapra
- A törvényi kötelezettségen felüli, egyedülálló 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk ózongenerátorainkra.
 
 
 
+2 év importőri garancia OZONEGENERATOR készülékekhez

Ózongenerátor +2 év garanciával  


Ugye ismered azt az érzést amikor a készülék pont a garanciális idő lejárta után romlik el?  
 

Bosszantó tud lenni. Mint az is, hogy napjainkban rengeteg cég gondolja úgy, hogy a kevésbé jó minőségű termék gyors elhasználódásával kénytelen a vásárló újat venni, hogy a gép által kínált előnyöket továbbra is élvezhesse. Biztos téged is felháborít ez a hozzáállás, úgy ahogy csapatunkat is.
  

Mi ragaszkodunk azon elvünkhöz, miszerint csak is kizárólag prémium minőségű ózongenerátor készülékeket forgalmazunk. Olyannyira hiszünk benne, hogy bátran vállaljuk, hogy ha meghibásodna készüléked, a meghosszabbított garanciális idővel immár 5 éven keresztül márkaszervizünk megoldja a problémádat.
  

Igen, most már lehetőséged van arra, hogy az alap 3 év importőri garanciát, most még 2 évvel meghosszabbítsd ózongenerátor készülékedre!
  

Tartsd a biztonságot szem előtt, és tedd a kosárba a +2 év garanciahosszabbítást most az ózongenerátorral együtt, és már 5 év importőri garanciával küldjük számodra a készüléket.

 
 
 

További cikkek ózonról és ózongenerátorokról >>

 

 

GYIK

Miért jó az importőrtől ózongenerátort vásárolni?

Cégünk az OZONEGENERATOR márka európai forgalmazójaként célként tűzte ki magának, hogy szélesebb körben is megismertesse az ózongáz jótékony hatását. Ezért speciális oktatásban részesített ügyfélszolgálatot alakítottunk ki, amely legfőképpen a majd 10 éves importőri tapasztalatainkra épül.

Mennyi ideig kell üzemeltetni az ózongenerátort?

A Technológia menüpont alatt és a termékoldalakon is megtalálható Területkezelési tájékoztató táblázat segítségedre lesz kiválasztani a megfelelő időtartamot. Persze ha bizonytalan vagy hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Hol használható az ózongenerátor?

Ózongenerátor felhasználási területe kimeríthetetlen, mai világba szinte nincs is olyan háztartás, intézmény, ahol ne tudnák kihasználni az ózonos kezelés előnyeit. Használd például: irodákban, szobákban, autóban, szállodákban, irodákban, éttermekben, orvosi várókban, közösségi terekben.

Hány év garancia jár az ózongenerátorokra?

A webshopunkon megtalálható fő termékcsaládunk ózongenerátorjaira ( OZONEGENERATOR Silver 4000, Blue 7000 (HE-152R), Blue 10000, Blue 10000 Digi, Home 360 Chrome 28000 Chrome 40000 készülékekre) 3 év garanciát vállalunk.

viszonteladói jelentkezés

 

MEGNÉZEM AZ ÓZONGENERÁTOR TERMÉKLISTÁT >>
 
 
  

Miért mennél el az OZONEGENERATOR termékek nyújtotta előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz viszonteladónak és bővítsd termékpalettádat olyan innovatív termékkel, amely rengeteg felhasználási területen old meg problémákat gyorsan és hatékonyan! 

 

Ózongenerátor viszonteladói jelentkezés